Rengjøring av tak, fasader og garasjeanlegg

Rengjøring av tak og fasader, garasjeanlegg og uteanlegg må betegnes som normalt vedlikehold men likevel har det lett for å bli forsømt. Kanskje fordi det i mange sammenhenger krever at en arbeider i høyden og derfor må ha godt sikringsutstyr i tillegg til utstyr for å gjøre jobben.  Vi har begge deler i tillegg til gode produkter som sikrer gode resultater.

Var taket ditt rødt engang

Taket ditt hadde kanskje en annen farge da det ble lagt nytt? Vær som skifter mellom regn, sol, snø og mere regn, gjør at tak, fasader og belegningsstein blir nedbrutt og skitne. Trærnes pollen og forurensinger fra skorsteinen eller nedbøren setter også sine spor på tagene og misfarger dem. Du kan med årlig vedlikehold med NowoClean rengjøringsmiddel forebygge dette og holde overflaten pen og ren, og sikre en lengere holdbarhet. Nymalte tak bør vedlikeholdes jevnlig.

Hurtigt og effektivt

Du kan forvente at NowoClean virker i løpet av få dager og du kan se en forskjell, men det er nødvendig med regn, snø og vind for å “feie” taket rent over 6-8 måneder, med mindre en selv velger å skylle taket etter noen uker.

  • Effektiv rens
  • Hemmer nedbrytning av overflaten
  • Virker efter få dager
  • Billig vedlikehold
  • Flott resultat

Hvis det skal gå hurtigere kan du velge at få taket vasket/renset mekanisk med høytrykksutstyr men det anbefaler vi kun dersom taket skal etterbehandles enten med takmaling eller impregnering. NowoClean kan brukes på alle overflater af f.eks. fibersement, betong, tre, glass, plast mm. altså nesten alt på og omkring ditt hus.

Vi anbefaler videre å vedlikeholde taket med en Neutralon algebehandling minimum hvert 2. år for et holdbart og rent tak.

Uforpliktende tilbud

Vi kommer gjerne på befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss

Eksempler på tidligere prosjekter

Vi kan vise til mange fornøyde kunder. Klikk deg videre nedenfor for et knippe bilder fra tidligere arbeid.

Se bilder

Gjør det selv

Om du ønsker å gjøre arbeidet selv finner du produkter og fremgangsmåte i vår nettbutikk NowoShop.

Gå til nettbutikken