Impregnering av betong, murstein og naturstein

Vann kan ødelegge!

Ja utrolig at vann kan være et negativt ord, men det er faktisk husets verste fiende. Pussede- og mursteins-fasader, fliser og tak trenger hjelp for å bevare deres pene og naturlige utseende. Hvis overflatene ikke beskyttes vil de i løpet av en vinter få misfargninger og alger. Det grønne belegget, grønn alger, lever av vann, og vann i porer skaper i tillegg ødeleggende frostsprengninger. Dette kan reduseres ved å påføre NowoDry på alle utsatte overflater.

Impregnering benyttes videre typisk dersom en har gjennomfarget rød takstein. Da er det langt mer praktisk å impregnere fremfor å male taket. En slipper å risikere stor fargeforskjell når stein forskyves eller stein må byttes.

Impregneringen er en pustende (på fagspråket “diffusjonsåpen”), usynlig paraply mot fukten og holder eksempelvis muren tør, som betyder mindre varmeforbruk ved at der ikke skal bruges energi på at tørke opp en våt mur. Vannet trekker også saltutblomstringer ut på nye betong fasader, så opp med paraplyen NowoDry, og få beskyttet hele huset! Vi anbefaler videre at alle overflater vedlikeholdes jevnlig. Terrassefliser, belegningsstein i hagen og innkjørsel, fasader og tak holdes pene med en årlig rengjøring med Neutralon. For tak anbefales minimum annet hvert år men lokale forhold er bestemmende (for hus som har trær eller jordbruk tett på vil hyppigere behandling anbefales).

Highlights og egenskaper
  • Pustende og naturlig utseende
  • Hemmer algevekst
  • Bevarer overflaten sin opprinnelige farge
  • Trenger dypt inn i overflate, nanoteknologi
  • Holder vann ute og varme inne
  • Øker levetiden på overflaten

Uforpliktende tilbud

Vi kommer gjerne på befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss

Eksempler på tidligere prosjekter

Vi kan vise til mange fornøyde kunder. Klikk deg videre nedenfor for et knippe bilder fra tidligere arbeid.

Se bilder

Gjør det selv

Om du ønsker å gjøre arbeidet selv finner du produkter og fremgangsmåte i vår nettbutikk NowoShop.

Gå til nettbutikken

Se også vår video nedenfor