Desinfeksjon og fjerning av alger og sopp

Godkjent algemiddel

Neutralon Algemiddel er et dansk-produsert produkt mot algevekst. Alger på tak bør fjernes, for å unngå at det blir til et “naturtak” med tiden. Vårt nordiske fuktige klima er god næring for algene – de lever av vann og de kommer overalt. Trær, pollen og forurensing gjør også at takene blir skitne og stygge. Grønnalger danner grobunn for mose og det holder på fukten, som er husets verste fiende. Fukten bryter ned og ødelegger overflaten som kan gi frostsprengninger og taket eldes hurtigere. Neutralon er godkjent av det Danske Miljøstyrelsen (Algemiddel – reg. nr.: 777-8).

Lovlig og effektivt

Du kan forvente at Neutralon virker i løpet av få dager og du kan se en forskjell, men det skal regn, snø og vind til for å “feie” taket rent over tid. Institutt for agroøkologi, ved Århus Universitet har vurdert Neutralon Algemiddel som effektivt mod algevekst – så det virker!

Highlights og egenskaper

  • Dansk godkjent produkt
  • Effektiv algerens
  • Hemmer nedbrytning av taket
  • Flott resultat
  • Billig vedlikehold
  • Misfarger ikke sink
  • Virker etter få dager

Neutralon, er utviklet for profesjonell bruk og anvendes til bekjempelse av alle typer alger på alle typer av harde takoverflater som fibersement, beton og tegl, tre, glass, metall, plast, EPDM, PVC og TPO. Nymalte tak bør også vedlikeholdes med en Neutralon algebehandling minimum hvert 2. år for et holdbart og rent hustak.

Uforpliktende tilbud

Vi kommer gjerne på befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss

Eksempler på tidligere prosjekter

Vi kan vise til mange fornøyde kunder. Klikk deg videre nedenfor for et knippe bilder fra tidligere arbeid.

Se bilder

Gjør det selv

Om du ønsker å gjøre arbeidet selv finner du produkter og fremgangsmåte i vår nettbutikk NowoShop.

Gå til nettbutikken