Om Takbehandling

– Vi impregnerer eller maler tak og forskjønner det i tillegg til å gi økt levetid

Takbehandling har røtter tilbake til 2007 hvor det ble etablert med forretningsideen om å forlenge levetiden på husets femte fasade, taket, for derigjennom å spare både eiere og miljø. Vi har siden den gang fokusert på kontinuerlig utvikling av prosedyrer, prosesser og produkter for å kunne gi våre kunder et best mulig resultat. De produkter vi benytter i dag er alle testet i henhold til internasjonale standarder og produseres av spesialisert takmalingsprodusent.

Vårt mål er å tilby varer og tjenester som bidrar til økt trivsel gjennom et penere utseende, og som et resultat av dette også økt verdi på din bolig. Enten du planlegger å bo i huset i mange år eller vurderer å selge eiendommen – ta en titt på taket. Trenger det et ”ansiktsløft” så bidrar vi gjerne. Vi skal gjøre vårt beste for at du skal bli fornøyd og har gjennom våre internasjonale samarbeidspartnere knyttet til oss spesialprodukter, slik at vi kan behandle de fleste typer takdekke og impregnere fasader.

Hos takbehandling jobber vi alle etter tre viktige kjerneverdier; profesjonalitet, tillit og miljø. Dette er viktig for oss, og vi legger til enhver tid stor vekt på at du som kunde skal føle at du og dine verdier blir godt ivaretatt.

Takbehandling.no dekker flere fylker på Østlandet.  Klikk her for å ta kontakt for et uforpliktende tilbud fra oss.


Les mer om takmaling og våre andre produkter og tjenester

Se også vår video nedenfor