"Nytt tak" uten å bytte takstein

Vi kan gi de fleste typer tak lengre levetid og en fornyet glans.

Om PTM Takbehandling

– Vi impregnerer og forskjønner tak med Polyproof

PTM ble etablert allerede i 2007 med forretningsideen om å forlenge levetiden på husets femte fasade, taket, for derigjennom å spare både eiere og miljø. Vi har siden den gang fokusert på å kontinuerlig utvikle prosedyrer, prosesser og produkter for å kunne gi våre kunder et best mulig resultat. De produkter vi benytter i dag er alle testet i henhold til internasjonale standarder og produseres av spesialisert takmalingsprodusent.

Vårt mål er å tilby varer og tjenester som bidrar til økt trivsel gjennom et penere utseende, og som et resultat av dette også økt verdi på din bolig. Enten du planlegger å bo i huset i mange år eller vurderer å selge eiendommen – ta en titt på taket. Trenger det et ”ansiktsløft” så bidrar vi gjerne. Vi skal gjøre vårt beste for at du skal bli fornøyd. I tillegg har vi gjennom våre internasjonale samarbeidspartnere knyttet til oss spesialprodukter, slik at vi kan behandle de fleste typer takdekke og impregnere fasader.

Hos PTM jobber vi alle etter tre viktige kjerneverdier; profesjonalitet, tillit og miljø. Dette er viktig for oss, og vi legger til enhver tid stor vekt på at du som kunde skal føle at du og dine verdier blir godt ivaretatt.

PTM Takbehandling dekker flere fylker på østlandet. Klikk her for å ta kontakt for et uforpliktende tilbud fra oss.